Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

NAPFÉNYZIVATAR

Ár:
4.399 Ft
3.739 Ft
Kedvezmény: 660 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 137940
ISBN: 9786155611650
Központ: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Leírás: Kegyetlenség, misztikum, megpecsételődött sorsok - generációk sorának története teljesedik ki ebben a családregényben.

Adott egy család: az apát, Taktakenéz Kövér Emmanuelt - akinek fontos szerep jutott a trianoni békeszerződés aláírásakor is - Horthy lovaggá ütötte, az anya pedig orosz zsidó volt. Ők ketten Párizsban, az éppen a szürrealizmus fénykorát élő bohém nagyvárosban ismerkedtek meg. Egymásra találásukban fontos szerep jutott Dalínak és Bunuelnek is...

Ez a hihetetlennek tűnő ellentmondás és a furcsa helyszín is jól megfér a 20. századi kelet-közép-európai magyar családtörténetben: a zökkenőmentesnek nem mondható kiindulópont nem csupán az első generáció, de minden utána következő sorsát is megpecsételte.

De vajon hány nemzedéknek kell ahhoz felnőnie, hogy a bűnök elévüljenek, és a mozaikos kép összeállhasson - mert ebben a történetben minden szál összefügg, és minden darabka egy nagy kirakósnak a fontos eleme. A misztikum, a véres 20. századi valóság, a kegyetlenség és az ennek ellenére mindig utat törő legszebb emberiesség át- meg átszövi a Taktakenéz Kövér család történetét, és teszi élhetővé az elsőre élhetetlennek tűnőt.

BESZÁLLÍTÓ TÓTHÁGAS PLUSZ KFT.
KIADÓ STUDIUM PLUSZ 45
NYELV MAGYAR
SZERZŐ VÁRNAI G. ZSUZSA
KÖTÉSTÍPUS KEMÉNYTÁBLÁS
OLDALSZÁM 368

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés