Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

KÉT KORONA - MAXIMILIÁN KOLBE ÉLETE

Ár:
2.990 Ft
2.541 Ft
Kedvezmény: 449 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 151614
ISBN: 5999886090173
Központ: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Leírás: "Senki sem szeret jobban, mint az, aki életét adja barátaiért."" (Jn 15,13)

Egy különös ember Szent Maximilián Kolbe minorita ferences szerzetes életét mutatja be ez a lebilincselő lengyel film. Kolbe atya életét adta azért, hogy másokat megmentsen.

A kis Rajmundnak megjelenik Szűz Mária, aki két koronát tart kezében: egy fehér és egy bíbor színűt. Ő mindkettőt választja, akkor még nem is sejtve, hogy ez mit jelent.

Az alkotás egyedisége, hogy egy dokumentum-játékfilm jeleneteivel kísérhetjük végig Kolbe atya életét és munkásságát. A szerzetesek és a szemtanúk archív képeken és izgalmas élményeket felidézve emlékeznek vissza a vértanú szerzetesre, aki briliáns elme, misszionárius és újságíró is egyben.

Megalapította és szerkesztette ""A Szeplőtelen Szűz Lovagja"" című népszerű vallási folyóiratot, Varsó közelében pedig létrehozta Niepokalanówot, a Mária tiszteletére alapított ferences kolostort és kiadót.

Az auschwitzi koncentrációs táborban nemcsak megmentett egy embert az életnek, hanem tettével sokakba bátorságot és reményt öntött ahhoz, hogy túléljék a tábort.

Fel tudta ébreszteni bennük az emberi jóságba vetett hitet. Kolbe atya hősként halt meg, Szent II. János Pál pápa a ""szeretet vértanújának"" nevezte. "

BESZÁLLÍTÓ ETALON FILM KIADÓ ÉS KERESKEDELMI KFT.
KIADÓ ETALON FILM
NYELV MAGYAR
SZERZŐ NINCS SZERZŐ
KÖTÉSTÍPUS DVD

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés