Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

ÉRZŐ FÉRFIAK

Ár:
3.500 Ft
2.975 Ft
Kedvezmény: 525 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 142184
ISBN: 9789633044896
Központ: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Leírás: "Sokak szerint a férfiak képtelenek a mélyebb érzelmekre. Valójában azonban nem az átélésben, hanem az átéltek kifejezésében keresendő a két nem közötti különbség. A férfiak érzelmei a ""kemény fickó"" álarca mögött legtöbbször rejtve maradnak.
Singer Magdolna könyvében 18 interjú olvasható bátor férfiakkal - többek között Nyáry Krisztiánnal, Gerendás Péterrel és dr. Buda Lászlóval - akik vállalták, hogy elmesélik, milyen fájdalmak, csalódások érték őket életük során - barátok árulása, bizalomvesztés, csődhelyzet, szerelmi csalódások, válás, az apasággal járó sebek, haláleset -, és miként küzdöttek meg a történtekkel.
A megindító interjúkat olvasva betekinthetünk ebbe a titkolt világba, így a nőolvasók empatikusabban és megértőbben tudnak fordulni a férfiak felé, a férfiolvasók pedig felismerhetik, hogy férfitársaik ugyanazokkal a sárkányokkal harcolnak, amelyekkel ők - még ha fölényes magabiztossággal igyekeznek is úgy tenni, mintha sárkányok csak a mesében léteznének.


Egy ilyen betegség erősen tanító erejű. Az emberből azonnal földigiliszta lesz, csúszómászó, hiába volt akármilyen császár előtte egy perccel. Ha a szakember oldalon ülök, akkor elég gyorsan észreveszem, hogy egy ilyen megalázó betegségnek melyek az okai, a célja, hova visz, mi változik, rendeződik át általa, mit tanít. De amikor én vagyok a beteg oldalon, akkor néha egyszerűen csak szenvedek, mint a kutya, és ötletem sincs, mit tehetnék.""
Dr. Buda László pszichiáter

""A legfájdalmasabb dolog az életemben, amikor a feleségem elhagyott. Váratlanul történt. Másfél hónap leforgása alatt az örökké boldogan együtt érzésből a semmibe hullottam. Utólag persze látom, hogy ez egy transzformáció volt, amelynek eredményeképpen valamennyire jobb ember lettem.""
Gánti Bence klinikai szakpszichológus, az Integrál Akadémia alapító igazgatója"

BESZÁLLÍTÓ HVG KIADÓ ZRT.
KIADÓ HVG
NYELV MAGYAR
SZERZŐ SINGER MAGDOLNA
KÖTÉSTÍPUS KEMÉNYTÁBLÁS
OLDALSZÁM 255

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés