Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A PUSZTULÁS GYERMEKEI - AZ IDŐ GYERMEKEI 2.

Ár:
6.995 Ft
5.946 Ft
Kedvezmény: 1.049 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 153390
ISBN: 9789634701200
Központ: Utolsó 3 Darab raktáron
Boltok: Utolsó 3 Darab raktáron
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Leírás: Az Arthur C. Clarke-díj nyertes, megrendítő erejű, hazánkban is elsöprő sikerű Az idő gyermekei lenyűgöző folytatása!

A Föld aranykorában, évezredekkel ezelőtt bátor felfedezők távoli csillagok felé indultak, hogy azokat a terraformálási program keretében alkalmassá tegyék az emberi élet fenntartására. Ám úticéljukon, a Nod bolygón a tudósok olyan váratlan felfedezéssekkel találják szembe magukat, amelyek felülírják eredeti küldetésüket. Ráadásul időközben kénytelenek ráébredni, hogy odahaza az emberiség nagy birodalma elbukott, és így a bolygóátalakítási program is feledésbe merült. Vagy mégsem teljesen?

Korszakokkal később az emberiség maradékának utódai és új szövetségeseik töredékes rádiójeleket fognak a csillagok közül. A legmodernebb közös technikai vívmányokkal felszerelt felderítőhajót indítanak útnak abban reménykedve, hogy megtalálhatják messzire származott földi rokonaikat.


Csakhogy az egykori terraformálók felébresztettek valamit a Nodon, amit jobb lett volna érintetlenül hagyni, és aminek a nyomában nem jár más, csak pusztulás.

Szerző: Adrian Tchaikovsky

BESZÁLLÍTÓ FUMAX KFT.
KIADÓ FUMAX
NYELV MAGYAR
SZERZŐ ADRIAN TCHAIKOVSKY
KÖTÉSTÍPUS KEMÉNYTÁBLÁS
OLDALSZÁM 596

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés