Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A DIGITÁLIS FOTÓS KÖNYV - BEST OF

Ár:
4.410 Ft
3.749 Ft
Kedvezmény: 661 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 132880
ISBN: 9789639929494
Központ: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Leírás: Scott Kelby saját kezűleg válogatta ki nagysikerű sorozatának, A digitális fotós könyv öt kötetéből a legjobb, a leghasznosabb, az Ó, tehát így kell csinálni technikákat, és összeállította belőlük ezt a Best Of válogatást.

Minden idők legjobban fogyó könyvsorozatának titka abban rejlik, hogy Scott ösztönösen képes a bonyolult dolgokat egyszerűvé, a módszereket pedig, amelyekről azt gondoltad, hogy ez nekem magas, könnyen elsajátíthatóvá tenni. Mintha egy barátja lennél, Scott úgy mondja el neked, hogy melyik gombot nyomd meg és milyen beállításokat válassz ahhoz, hogy olyan fotókat készíts, amilyenekre vágytál amelyekről tudtad, hogy benned vannak, csak éppen nem tudod a titkukat (és pontosan ezt fogod most megtanulni). A sorozat köteteit a világ minden táján egyformán imádják a fotósok (számtalan nyelvre lefordították), mert nem zavaros szakkifejezésekkel és részletesen ismertetett fogalmakkal túlzsúfolt elméleti kiadvány. Ez a könyv csak azt mondja, amit tudnod kell. Mutasd nekem, hogyan kell, nem pedig mondj el róla mindent típusú könyv, és a kötet, amelyet most a kezedben tartasz, a sorozat öt kötetének legjavát tárja eléd természetesen mindent az aktuális információkkal frissítve. Minden fejezet minden oldalán egyetlen gondolatot, egyetlen módszert, egyetlen csináld meg most ötletet találsz.

BÓNUSZ FEJEZET!
Különleges meglepetésként Scott egy vadonatúj fejezettel kedveskedik azoknak, akik mobiltelefonjuk kamerájáról váltanak első tükörreflexes fényképezőgépükre (a kezdő fotósok oly sok kérdése ennek a jelenségnek köszönhető). A több mint 200 népszerű szakmai trükköt tartalmazó könyvet Scott úgy alakította ki, hogy egyből úgy fotózhass, mint a profik. Nincs még egy ilyen könyv, és biztosra veheted, hogy imádni fogod!

BESZÁLLÍTÓ PERFACT-PRO KFT.
KIADÓ PERFACT-PRO
NYELV MAGYAR
SZERZŐ SCOTT KELBY
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 286

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés