Menü

VERITAS

Ár:
4.990 Ft
4.241 Ft
Kedvezmény: 749 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 102578
ISBN: 9789633100172
Központ: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 10 000 Ft felett.

Tartalom és részletes adatok

Leírás: 1711, Bécs.

Atto Melani, az egykor híres ám mostanra már igen előrehaladott korban lévő, félig vak kasztrált énekes hű segítőjével a városba érkezik, hogy az ifjú és haladó szellemű I. József császárnak titokban eljuttassák a Napkirály levelét, amelyben többek között egy összeesküvésre figyelmezteti.
Velük szinte egy időben érkezik az udvarba a Fényes Porta küldöttsége is. Nem sokkal később a himlő egy ismeretlen és igen súlyos fajtájában meghal az uralkodó, I. József császár, három nappal később pedig a francia trónörökös, a Legkeresztényibb Király fia is. Mindez vajon csak véletlen egybeesés?
Ezúttal egy olyan csalárd összeesküvés áll az események hátterében, amely egy új világrend alapkőletételében, Európa mai erőviszonyainak megszületésében játszott szerepet.
Miképpen befolyásolta egy gazdag bankárcsalád Európa uralkodóinak s rajtuk keresztül népeinek sorsát? Ki játszotta török kézre Zrínyi Miklós grófot? Milyen közös érdekek vezérelték ebben az időszakban az angol nemeseket és a holland kereskedőket? Miféle titkos alkut kötött a Velencei Köztársaság a törökökkel?

BESZÁLLÍTÓ LIBRI KÖNYVKIADÓ (NYITOTT KÖNYVMŰHELY)
KIADÓ NYITOTT KÖNYVMŰHELY
NYELV MAGYAR
SZERZŐ RITA MONALDI
KÖTÉSTÍPUS KEMÉNYTÁBLÁS
OLDALSZÁM 750

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés