Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SZÉKELY SZÓTÁR KÜSSEBB S NAGYOBBACSKA GYERMEKEKNEK ÉS CINKÁKNAK

Ár:
3.990 Ft
3.392 Ft
Kedvezmény: 598 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 150757
ISBN: 9786155814495
Központ: 71 Darab raktáron
Boltok: Utolsó 1 Darab raktáron
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Leírás: "Agyafúrt detektívvel és Kotoka professzorral erősen különleges dolgok esnek meg, kétszer es meg kell menteniük véres harcok során Székelyországot a kínai gyarmatosítóktól, miközben azt es meg kell fejteniük, hova lettek el a cegaollók, vagy hogy miért ment ki a ház az ablakon. Kalandos és bolondos egy tankönyü, az biztos! De nem kell bérezelni, akkor sem, ha érted, mi az a tankönyü, s akkor sem, ha nem.

SÁNTHA ATTILA 1968-ban született Kézdivásárhelyen. Számos kötet szerzője, székely tájnyelvi verseivel iskolát teremtett. 2004-ben megjelentette a Székely szótárt, 2018-ban pedig a Bühnagy székely szótárt, amely azóta több újranyomást ért meg. 2018-ban Magyar Arany Érdemkereszttel, 2019-ben József Attila-díjjal tüntették ki.

""E könyv célja az, hogy a székely gyermekek visszatanulják nyelvjárásukat egy olyan korban is, amelyben a televízió, a rádió standard magyarja úgy nyírja ki a helyi sajátosságokat, hogy nem marad utána más, csak por és hamu.""""

Szeretnéd megtanulni azt a nyelvet, amit csak kevesen értenek, s ami elvezet a székelyek titkos barlangjába? Olvasd ki ezt a kalandregényt, s egy kinccsel leszel gazdagabb!""

Szerző: Sántha Attila"

BESZÁLLÍTÓ BOOK24 KÖNYVKERESKEDELMI ZRT.
KIADÓ ELŐRETOLT HELYŐRSÉG ÍRÓAKADÉMIA
NYELV MAGYAR
SZERZŐ SÁNTHA ATTILA
KÖTÉSTÍPUS KEMÉNYTÁBLÁS
OLDALSZÁM 114

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés