Menü

NOSTRADAMUS PRÓFÉCIÁI

Ár:
3.490 Ft
2.967 Ft
Kedvezmény: 523 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 109318
ISBN: 9789639910751
Központ: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 10 000 Ft felett.

Tartalom és részletes adatok

Leírás: NOSTRADAMUS PONTOSAN 1000 PRÓFÉCIÁT ÍRT.
DE CSAK 942 MARADT FÖNN.
Mi történt az elveszett versekkel?
Milyen titkokról szólnak?
Vége lesz-e az általunk ismert világnak?

Ezt a rejtélyt két ember is szeretné megfejteni. Adam Sabir író, aki karrierjének újbóli fellendülését reméli tőle, és a fanatikus Anchor Bale, aki annak az évszázadok óta létező titkos társaságnak a tagja, amely fölesküdött, hogy támogatni fogja a Nostradamus által megjövendölt „Három Antikrisztust” – Napóleont, Adolf Hitlert és a hamarosan megérkező harmadikat.
Nyomozása közben Sabir elmerül a franciaországi cigányok zárt és ősi hiedelmekkel fűszerezett világában – de Bale így is a nyomára akad. Megkezdődik a hajtóvadászat a mediterrán világ zarándokútjai mentén. A Nostradamus próféciái fordulatos történelmi krimi, mely a Dan Brown- és Robert Ludlum-rajongóknak is egészen újat mutat.

Mario Reading sokoldalú író, realista és fantasztikus regények szerzője, mindemellett a Nostradamus-próféciák nemzetközileg is elismert kutatója.
Nostradamus (1503–1566) franciaországi zsidó családból származó híres pestisdoktor és jós, aki ezer darab rímes négysoros versben foglalta össze jövendöléseit. Az ezerből azonban csak kilencszáznegyvenkettő maradt fönn. Ötvennyolc vers elveszett, s mind a mai napig homály fedi hollétüket.

BESZÁLLÍTÓ MELOTRADE KIADÓ KFT.
KIADÓ PARTVONAL
NYELV MAGYAR
SZERZŐ MARIO READING
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 470

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés