Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

MENEDÉK

Ár:
3.999 Ft
3.399 Ft
Kedvezmény: 600 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 145993
ISBN: 9786155435324
Központ: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Leírás: Sara Jenkins a nagyanyja temetésére utazik Sweet Baybe. Arra számít, hogy az ilyenkor szokásos jogi ügyletek rendezését követően gyorsan vissza is térhet megszokott életébe New Orleansba, ahol egy antik lakberendezési boltot vezet. Nagyanyja, Mags azonban ráhagyja a Menedék panziót, Sara gyerekkorának helyszínét, ami jelenleg két idős házaspár otthona. Egyetlen dolgot kér csak unokájától: újítsa fel a házat, hogy annyi év után végre eredeti pompájában ragyoghasson.
Sara eleget tesz Mags kérésének, és nekilát élete eddigi legnagyobb szabású felújítási munkájának. A gyors látogatásból hónapok lesznek, és már nemcsak gyerekkori emlékei, hanem egy új szerelem is marasztalja. Közben előkerül egy régi láda a padlásról, tele olyan dolgokkal, amik nagyanyja eddig ismeretlen életébe nyújtanak betekintést. Mags idős barátai segítségével Sara feltárja nagyanyja rejtélyes múltját: a bátor és szenvedélyes tetteket, és azokat a döntéseket, amelyek örökre megváltoztatták Mags és családja életét.
Amikor egy pénzéhes ingatlanfejlesztő jelenik meg a színen, és a panzió lebontásával fenyegeti Sarát, a nőnek döntenie kell: Sweet Bayben marad és harcol a házért és azokért az emberekért, akiket mélyen a szívébe zárt, vagy újra maga mögött hagy mindent, és visszatér sikeres, ám magányos életéhez New Orleansba.

BESZÁLLÍTÓ ALEXANDRA KÖNYVESHÁZ KFT.
KIADÓ PIONEER BOOKS
NYELV MAGYAR
SZERZŐ LAUREN K. DENTON
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 350

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés