Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

MAGYAR-OROSZ ALAPSZÓTÁR

Ár:
1.990 Ft
1.691 Ft
Kedvezmény: 299 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 132483
ISBN: 9789634090304
Központ: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Leírás: A Magyarorosz alapszótár az orosz kezdő és középhaladó nyelvtanulóknak készült. Az alapszótárban több mint 7000 magyar szónak és kifejezésnek találjuk meg az orosz megfelelőjét. A szótár alapvetően a mai magyar irodalmi nyelvben és köznyelvben leggyakrabban használt szavakat, kifejezéseket tartalmazza. Magába foglalja a mindennapi beszéd nélkülözhetetlen szavait és fordulatait, valamint a tudomány, a technika és a kultúra legelterjedtebb szakkifejezéseit, amelyek hozzátartoznak a mai művelt ember szóhasználatához. A köznyelvi szavakon kívül találhatók benne földrajzi nevek, országnevek és bizonyos csillagászati elnevezések is. A szótár az érvényben levő orosz helyesírás szabályait követi.

A könyv eredményes használatát és a szavak memorizálását elősegíti a közölt 500 kép. Az alapszótár hatékony segédeszköz a nyelvtanuló szókincsének eredményes bővítéséhez és a napjainkban egyre népszerűbb orosz nyelv gyors elsajátításához.

Guszkova Antonyina nyelvész, a moszkvai Lomonoszov Egyetem tanára, több sikeres szótár és nyelvtan szerzője. H. Tóth István egyetemi docens, számos külföldi többek között a moszkvai egyetem vendégprofesszora volt.


Híd szótárak sorozat tagja

BESZÁLLÍTÓ TINTA KÖNYVKIADÓ
KIADÓ TINTA KÖNYVKIADÓ
NYELV MAGYAR
SZERZŐ GUSZKOVA ANTONYINA
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 204

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés