Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

LEGENDÁS KAPITÁNYOK

Ár:
3.990 Ft
3.392 Ft
Kedvezmény: 598 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 147671
ISBN: 9786155783388
Központ: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Leírás: Mi emeli a kiváló csapatot a jó fölé? Melyek azok a csapatok, amelyeknek az eredményeit soha egyetlen más csapat sem tudta túlszárnyalni?
A neves amerikai sportújságíró és publicista, Sam Walker hosszú éveken át dolgozott azon, hogy a fenti kérdésekre válaszokat találjon. Kutatómunkája során világossá vált számára, hogy a világ tizenhat legnagyobb csapatának volt egy közös sajátossága, amely a sporttörténelem legnagyobbjaivá tette őket: a csapatkapitány személye és személyisége. Legyen szó labdarúgásról, baseballról, röplabdáról vagy jégkorongról, ezek a rendkívüli kapitányok - Puskás Ferenc, Yogi Berra, Mireya Luis, Valerij Vasziljev és mind a többiek - valamennyien rendelkeztek azzal a hét meghatározó tulajdonsággal, amelyek révén csapatukat mitikus magasságokba emelték.
Mi a titka ennek a tizenhat kapitánynak? Mitől ők a legnagyobbak? És mitől lettek az általuk irányított csapatok korszakos jelentőségűek? Sam Walker a magyar Aranycsapat történetének felidézésével indítja lebilincselő könyvét, amelyben adatokkal, tényekkel, interjúkkal, személyes élmények és drámai pillanatok megidézésével olyan meglepő következtetéseket tár az olvasó elé, amelyek megváltoztatják a gondolkodásunkat sikerről, vezetői erényekről, a személyiség erejéről és az emberi közösségek belső működéséről.

BESZÁLLÍTÓ LÍRA KÖNYV ZRT.
KIADÓ PARTVONAL
NYELV MAGYAR
SZERZŐ SAM WALKER
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 352

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés