Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

KRISZTUS ÉS A MAJA NAPTÁR

Ár:
1.725 Ft
1.466 Ft
Kedvezmény: 259 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 108184
ISBN: 9789630816014
Központ: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 18 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Leírás: "Jelentős vita bontakozott ki a maja naptár és ""2012"" rejtélyének megfejtése körül. A csillagászok és etnológusok elvetik a modern értelmezéseket, mint valamiféle ""New Age"" tündérmeséket. A ""látnokoknak"" - mint José Arguelles, Carl Johann Calleman és Daniel Pinchbeck - fenntartásaik vannak az ősi emberek profetikus hagyományainak tudományos kutathatóságát illetően, miközben egyes kutatók kritizálják mindazt, amit felületes gondolkodásnak, felfokozott várakozásoknak, és a küszöbön álló, felgyorsult lelki evolúció lelkes kiáltványainak látnak.

A szerzők úgy közelítik meg 2012 jelentőségét, hogy mind a történelmi, mind a mai kulturális történéseknek szellemi szempontok előtérbe helyezésével próbálnak a mélyére hatolni. A Jelenések Könyvéből és Rudolf Steiner Apokalipszisre vonatkozó útmutatásaiból kiindulva egy új kép alakulhat ki bennünk, melynek segítségével megérthetjük a maja naptár utolsó dátumát. 1919-ben Steiner a következőt jegyezte meg: ""Ahrimán gondosan eltervezi a céljait előre;...[ő] megtalálja azt a fontos eszközt, amellyel előkészítheti inkarnációját. Az ő inkarnációja kétségkívül eljön, és a tisztánlátás hiánya lehetővé teszi számára a győzedelmes előkészületet."" A könyv alcíme - ""2012 és az Antikrisztus eljövetele"" - is Ahrimán ezen inkarnációjára utal. Steiner leszűkítette Ahrimán inkarnációjának lehetséges idejét, mondván, hogy ez a harmadik évezred elején fog bekövetkezni.
Más megjegyzései világossá tették, hogy ez az inkarnáció Amerikában fog megtörténni. AKrisztus és a maja naptár szintén felfedi a mexikói misztériumok jelentőségét és új kutatásokat mutat be, hogy segítse az olvasót eligazodni a jelenleg küszöbön álló apokaliptikus események forgatókönyvét illetően. És ami a legfontosabb, a szerzők Krisztus Második Eljövetelét aktuális, jelenlegi eseményként tárgyalják, melynek Sátán-Ahrimán inkarnációja egy árnyékát képezi, és kifejtik, hogy az Isteni Szófia Ahrimán inkarnációjának az ellenpólusa. A szellemi világ korunkbeli pozitív megnyilvánulási formájaként a könyv bemutatja a fiatal szellemi kutató, Judith von Halle jelentőségét is, aki 2004 Húsvétja óta viseli a stigmákat, Krisztus sebeinek látható jegyeit.


ROBERT POWELL, Ph.D., nemzetközileg ismert előadó, szerző, euritmista, és mozgásterapeuta. Számos könyv szerzője, beleértve a következőket: The Mystery, Biography, and Destiny of Mary Magdalene és a The Most Holy Trinosophia and the New Revelation of the Divine Feminine. Szemináriumokat tart Európában és Észak-Amerikában, és zarándokutakat vezet a világ szent helyeire.


KEVIN DANN, Ph.D., történelmet tanít a State University of New York egyetemen, Plattsburgh-ben. Könyveinek sorába tartoznak: Lewis Creek Lost and Found; Across the Great Border Fault; és a Bright Colors Falsely Seen. 2008-ban kiadott könyvét, A Short Story of American Destiny: 1909-2009, Samuel de Champlain és Henry Hudson utazásainak 400. évfordulója és a 2009-es év apokaliptikus jelentősége inspirálta. "

BESZÁLLÍTÓ REGULUS ART KFT.
KIADÓ REGULUS ART
NYELV MAGYAR
SZERZŐ ROBERT POWELL
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 295

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés