Menü

KONYHA, TÜNDÉREK

Ár:
1.990 Ft
1.691 Ft
Kedvezmény: 299 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 109313
ISBN: 9789630823401
Központ: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 10 000 Ft felett.

Tartalom és részletes adatok

Leírás: "Mindig is imádtam a konyhában sügölődni - bár ezt inkább lábatlankodásnak nevezném -, de addig, amíg a gyerekeim meg nem születtek, nem főztem. Ám abban a pillanatban, amikor az anyatej után döntenem kellett arról, milyen pépes majd szilárd ételeket adok nekik, tudtam, hogy csakis saját készítésűeket.
A főzés és a gyerekeim öröme olyan sikerélményt adott, hogy megszállottan gyűjteni kezdtem a recepteket, jártam a piacokat, fedeztem fel újabb és újabb gyerekeknek való ízeket, alapanyagokat és formákat. És ekkor jöttem rá, hogy nincs olyan szakácskönyv, ami igazán nekik és az ő szüleiknek íródott volna. A babakor után már nem foglalkoznak a gyerekekkel a szakácskönyvek, mintha mindenből ugyanannyit és ugyanolyat kéne adni nekik, mint a felnőtteknek. Pedig nem.
Ahogy nőttek ők, úgy fejlődött az én főzési tudományom is, és ma már a komolyabb konyhatechnikai műveletek sem hoznek zavarba. És mindezt úgy, hogy dolgozó nőként hétköznapokon nekem is csak fél órám van valamit eléjük varázsolni.
Félreértés ne essék, nem vagyok szakács, és nem vagyok profi a konyhában! Csak mérhetetlen megelégedettséggel tölt el, ha a családom az én főztömet eszi, és hogy a gyerekeimet egész életükben elkísérik majd az otthon ízei és illatai.
Ez egy olyan receptkönyv, ami a szülőknek íródott, de a gyerekek ízlését tükrözi, és őket is bevonja az ételek elkészítésébe, hogy együtt, örömteli módon készüljenek az ételek. Csak remélni tudom, hogy önöknek is olyan örömet okoz majd a konyha, mint nekem, amikor a kislányom hétvégén megkérdezi: ""Anya ma mit főzünk? Segíthetek?""

Demcsák Zsuzsa"

BESZÁLLÍTÓ PIAC & PROFIT KIADÓ KFT.
KIADÓ PIAC & PROFIT
NYELV MAGYAR
SZERZŐ DEMCSÁK ZSUZSA
KÖTÉSTÍPUS KEMÉNYTÁBLÁS
OLDALSZÁM 192

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés