Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

ISTEN MESTERSÉGEI

Ár:
3.200 Ft
2.720 Ft
Kedvezmény: 480 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 140717
ISBN: 9789631286847
Központ: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Leírás: "Jean Hani (1917-2012) az amiens-i egyetem professzora, a Centre de Rechercbes sur l’Antíquité Classíque alapítója. Munkássága jelentős részét a kereszttény szimbólógia, liturgia és művészet bemutatásának szentelte. Pedagógiai tevékenysége mellett alapvető fontosságúak a nyugati antikvitás vallás- és kultúrtörténetével foglalkozó írásai és szövegfordításai is, Főbb. műveiben – Le Symbolisme du Temple Chrétien, La’ Divíne Liturgia, La Royauté Sacrée; La Víerge Noíre et le Mystére Marial – a vallásförténetí kutatások legújabb eredményeit a tradicionális szemlélet öszszefüggéseibe helyezi, így a kereszténység csodálatos szellemi távlatait tárja fel, arra inespítálva az olvasót, hogy az élet minden területén megvalósítsa azokat.

A Szerző jelen művében “Isten meeterségeit” vizsgálva vezet be minket a munka spiritualitásába. Miként érheti el az ember azon harmóniát, amelynek révén közvetítővé válik Ég és Föld között? A szimbólumok rejtjelezett nyelvén újra felfedezhetjük földi hivatásunk valódi értelmét, felismerhetjük az ísteni tevén kenység tükörképét.

Valójában “Isten az egyetlen. kézműves”: ninden hagyományos mesterség az Ő imitációja, aki szüntelenül teremti és megújítja a világot. Végső elemzésben. ez méltóságuk egyedüli alapja, és ebből kiindulva tudhatjuk meg, hogyan is találkozhatunk Istennel mint írnokkal, orvossal, harcossal, fezekassal, takáccsal, építő a mesterrel, áccsal, pásztorral, tengerésszel, halásszal, vadásszal,
kertésszel, földművessel és szőlősgazdával."

BESZÁLLÍTÓ AROTÉR BT.
KIADÓ SURSUM
NYELV MAGYAR
SZERZŐ JEAN HANI
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 156

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés