Menü

HIRDESSE BÜSZKÉN - ADVERTISE PROUDLY

Ár:
3.650 Ft
3.102 Ft
Kedvezmény: 548 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 153801
ISBN: 9786158109949
Központ: Utolsó 8 Darab raktáron
Boltok: 12 Darab raktáron
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 10 000 Ft felett.

Tartalom és részletes adatok

Leírás: "A Hirdesse büszkén fotógyűjteményében valósággal hemzsegnek az elmúlt idők hirdetései - noha azok mintegy mellékesen kerültek a képekre. A strandon, a kutyakiállításon, a visszacsatolt Erdély térképe mellett, a telefonfülkén, a május elsejei dekoráción, a csinibaba háta mögött, másutt. A Fortepan egyik nagy ereje a mellékes jelentéstartalmakban rejlik.

E kötet lapozgatása közben jókat lehet nevetni: a pártállami, konkurencia nélküli szolgáltatások hirdetése, a szűnni nem akaró népnevelés, az állami ünnepek lelkes megsüvegelése ma már igazán mókás hatást kelt. Könnyű a mai nézőnek: nincs a fotográfiának nagyobb szövetségese, mint az idő.

Ez a könyv - ahogy Fortepan gyűjteménye is - megáll 1990-ben. A rendszerváltás után következő ijesztő zűrzavarral szembeállítva joggal érezhetjük: ""Régen minden szebb volt."" Íme 100 kép arról, hogyan próbálták befolyásolni elődeinket. A Fortepanon jelenleg 441 képet ad ki a ""reklám"" címke. Ne feledkezzenek meg arról a 341 képről sem, amelyek nem fértek ebbe a csinos könyvbe.

Szerkesztő: Legát Tibor, Sándor Dávid"

BESZÁLLÍTÓ ZUCKER MŰVEK KFT.
KIADÓ ZUCKER MŰVEK
SZERZŐ LEGÁT TIBOR
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 97

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés