Menü

HALÁLOS MERÜLÉS

Ár:
3.480 Ft
2.958 Ft
Kedvezmény: 522 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 78217
ISBN: 9789638688248
Központ: 63 Darab raktáron
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 10 000 Ft felett.

Tartalom és részletes adatok

Leírás: " Francisco ""Pipín"" Ferreras, a veszélyes és sokat vitatott sport, a szabadtüdös merülés kubai származású világcsúcstartója, 1996-ban találkozott Audrey Mestrével, a gyönyörü francia tengerbiológus hallgatóval, aki Cabo San Lucas partján, kutatásai kapcsán kereste fel öt. Azonnal szenvedélyes románc bontakozott ki közöttük, és szerelmüket az óceán iránt érzett határtalan szeretetük pecsételte meg. Nem sokkal ezután Audrey is kipróbálta magát a sportban, és rövid idö múlva megdöntötte a nöi világcsúcsot: 115 méter mélyre merült a tengerbe egyetlen lélegzetnyi levegövel. Ök lettek a szabadtüdös merülés bajnokpárosa, akaraterejüket és testük teherbírását tették próbára azzal, hogy hihetetlen mélységekbe ereszkedtek le a sötét óceánba.

Aztán a Dominikai Köztársaság partjainál 2002 október 12-én megtörtént az elképzelhetetlen: Audrey próbálkozása, hogy 170 méterre javítsa az abszolút világcsúcsot, halállal végzödött Pipín - a lelkében dúló kérdések és lelki testvérének elvesztése miatt - ezután már nem nyert vigaszt a tengerben, melyet mindig is igazi otthonának érzett.

Ferreras most megosztja az olvasóval a szívdobogtató kalandokat és a kíméletlen versengést, ami a szabadtüdös merülést lendületben tartja, és amelynek ö is hatalma alá került. Elvisz minket abba a világba, melybe a világhírü kultuszfilm, A nagy kékség vitte el egykoron a nézöt, ahol Enzo Maiorca és Jacques Mayol vívott egymással hatalmas csatát. Beszél ellentmondásos karrierjéröl, aminek irányítása Audrey halálával kikerült az ellenörzése alól. Végül megosztja velünk Audreyhoz füzödö viharos szerelmének bonyolult és tragikus történetét, mely elképesztö mélységekbe vitte öt.

2003 október 12-én Pipín Ferreras, a szabadtüdös merülés ""Korlátok Nélkül"" kategóriájának úttöröje, Audrey Mestre emléke elött tisztelegve, elérte a 170 méteres mélységet, mellyel új világcsúcsot állított fel."

BESZÁLLÍTÓ CORBIS KFT.
KIADÓ CORBIS
NYELV MAGYAR
SZERZŐ PIPÍN FERRERAS
KÖTÉSTÍPUS KEMÉNYTÁBLÁS
OLDALSZÁM 231

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés