Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

GOOGLE WEB TOOLKIT ALKALMAZÁSOK

Ár:
2.000 Ft
1.700 Ft
Kedvezmény: 300 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 83888
ISBN: 9789639637467
Központ: 89 Darab raktáron
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Leírás: "A Google Web Toolkit alkalmazások olyan kalauz, amelyből mindent megtudhatunk, ami ahhoz szükséges, hogy webfejlesztőként kivételes felhasználói élményt nyújtó, szolgáltatásokban gazdag webalkalmazásokat készítsünk. Ha nagy teljesítményű felületet szeretnénk építeni Java, PHP vagy Ruby alkalmazásokhoz, vagy azt szeretnénk, hogy programjaink képesek legyenek együttműködni külső webszolgáltatásokkal, a Google Web Toolkit- (GWT) fejlesztés szakértőjétől, Ryan Dewsbury-től részletekbe menően elsajátíthatjuk a szükséges fogásokat.

Ebben a kincset érő könyvben Ryan Dewsbury megosztja velünk a bennfentesek tudását e hatékony eszközkészlet használatáról, és a GWT átfogó ismertetésével segít abban, hogy első osztályú webalkalmazásokat készíthessünk. Többek között a következő témakörök kerülnek terítékre:
Elegáns és válaszképes felhasználói felületek építése a GWT vezérlőinek és tábláinak, valamint a többszintű stíluslapoknak (CSS, Cascading Style Sheets) a segítségével.
Zavartalan felhasználói élményt nyújtó tartalom biztosítása aszinkron kommunikáción keresztül, a HTTP, a REST, a JSON/JSONP és az RPC segítségével.
Együttműködés az olyan webes szabványokkal, mint az XML, az RSS és az Atom, valamint az olyan webszolgáltatásokkal, mint a Google Maps, az Amazon Books, a Yahoo! Search, a Flickr és a Blogger.
A böngészők olyan biztonsági korlátozásainak megkerülése, mint a HTTP kétkapcsolatos korlátja, illetve az ""azonos eredet"" szabálya.
A fejlesztés felgyorsítása szoftvertervezési, kód-előállítási és nemzetközivé tételi megoldások, valamint alkalmazásminták és Java-eszközök segítségével.
Optimális teljesítmény elérése az erőforrások tömörítésével és gyorstárazásával.
Öt összetett alkalmazás felépítése: egy sokoldalú ""húzd és ejtsd"" felületet nyújtó minialkalmazás, egy több keresőmotort egyszerre utasítani képes többkeresős program, egy több webnapló bejegyzéseit kezelni képes webnaplószerkesztő, egy webes alapú azonnali üzenetküldő és egy hagyományos weboldalakhoz tervezett adatbázis-kezelő elkészítése.

Kötetünk gyakorlati útmutató a GWT használatához, amely bevezetést nyújt a technológiába, megoldásokat, trükköket és példákat mutat be, és elindít az úton, ami elvezet ahhoz, hogy tökéletes felhasználói élményt nyújtó webalkalmazásokat készítsünk."

BESZÁLLÍTÓ KISKAPU KFT.
KIADÓ KISKAPU
NYELV MAGYAR
SZERZŐ RYAN DEWSBURY
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 501

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés