Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

GASTROHOBBI - EGYSZERŰEN, GYORSAN, FINOMAT

Ár:
5.250 Ft
4.463 Ft
Kedvezmény: 787 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 145366
ISBN: 9789633412794
Központ: 22 Darab raktáron
Boltok: Utolsó 1 Darab raktáron
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Leírás: "Mint a mesében. Egy lány és egy fiú, Enikő és Gergő él, dolgozik, tervezget, álmodozik, ahogy mindenki más. Egyszer csak Enikő észreveszi, hogy napról napra jobban szeret főzni. Ahogy ez manapság szinte kötelező, főzős blogot indít, amelyen Gergő ételfotóival együtt megosztja a receptjeit. Kapnak érte a kommentekben hideget-meleget, de folytatják. Nem ""csak azért is"", hanem örömből. Gergő kitalálja, hogy a receptek mellé videókat készít. Cseppet sem hagyományosakat: a videókon nem Enikő kever, kavar és magyaráz, csak az ételkészítés folyamata jelenik meg, egészen egyéni módon. És ez a siker kulcsa. Követőtáboruk alig pár év alatt több százezresre nő. Receptjeik majdnem ugyanolyan gyorsan elkészíthetők, mint a róluk forgatott videók. És nagyon finomak!
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi hivatássá vált, és most végre könyvben is megjelennek legsikerültebb receptjeik, méghozzá a videókkal együtt!

57 videóval!

A GastroHobbi az első olyan szakácskönyv Magyarországon, amelyben a recepteket a LivePrint nevű alkalmazással videón is megtekintheti az olvasó."

BESZÁLLÍTÓ CENTRAL KIADÓI CSOPORT KFT.
KIADÓ CENTRAL KIADÓI CSOPORT
NYELV MAGYAR
SZERZŐ CSONKA ENIKŐ
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 176

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés