Menü

FÉKEZHETETLEN

Ár:
3.490 Ft
2.967 Ft
Kedvezmény: 523 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 114258
ISBN: 9789632932248
Központ: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 10 000 Ft felett.

Tartalom és részletes adatok

Leírás: "Feszes, kemény történet – mintha ökölbe szorított kézzel írta volna a szerző; s ez az ököl a naturalisztikus leírásokkal, hátborzongató verekedésekkel és vérbosszúkkal könyörtelenül csap az olvasó arcába.

Ez a töredékes családregény három mozgalmas évtizedet fog át, középpontjában a szesztilalom idejének zavaros és keserves világával, a csempészek és szeszfőzők életével; de a könyv egyben tisztelgés is Sherwood Anderson író emléke előtt.

A szerző nagyapja és testvérei, a miazmás levegőjű virginiai megyében egyaránt rettegett és tisztelt Bondurant fiúk kalandos és veszélyes életet éltek, bár csak a családi szájhagyomány őrizte meg hős- és rémtetteiket. A létfenntartás kényszeréből fakadó bűnözés és a kemény, de igazságos fenegyerek-lét peremén egyensúlyoztak, akárcsak a vadnyugati történetek mitikussá vált hősei. A regény lapjain Amerika legszegényebb és legvadabb vidékének élete elevenedik meg, miközben a szerző kendőzetlenül tárja fel nagyszülei generációjának izgalmas és fordulatokban bővelkedő történetét.""A szerző hűen rajzolja elénk a szesztilalom világát: az erdő sötétjébe rejtett aprólékos csendéletek, a zene, a szesztől iszamós összejövetelek, amik aztán pusztító erőszakban törnek ki..."" - Entertainment Weekly""Bondurant prózája lírai, amikor ömlik a szesz, de akkor is, amikor vér folyik."" - The New York Times Book Review"

BESZÁLLÍTÓ LÍRA KÖNYV ZRT.
KIADÓ ATHENAEUM
NYELV MAGYAR
SZERZŐ MATT BONDURANT
KÖTÉSTÍPUS KEMÉNYTÁBLÁS
OLDALSZÁM 391

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés