Menü

ÉNEKELD MEG A TEREMTÉST!

Ár:
2.200 Ft
1.870 Ft
Kedvezmény: 330 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 152628
ISBN: 9789638665836
Központ: Utolsó 8 Darab raktáron
Boltok: Utolsó 3 Darab raktáron
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 10 000 Ft felett.

Tartalom és részletes adatok

Leírás: Paul Metthews könyve arra szólít fel bennünket, hogy az iskolai tanításban és tanulásban (akárcsak saját életünkben) ne a reprodukálás és az utánzás kényszere alatt nyögjük és nyögessük diákjainkat, hanem az alkotó képzelet megindításával és táplálásával saját utat találjunk a kultúrához. A könyv 300 izgalmas feladata ehhez kínál gyakorlóanyagot, miközben közel visz az irodalmi művek születésének megértéséhez, a gondolkodás lehetőségét adó nyelv mélyebb ismeretéhez.

A nyelv lehetőségeinek fölfedezése önmagunk fölfedezését is jelenti: képessé válunk elgondolkodni olyan természetesként elfogadott jelenségekről, amelyek a meg nem élt elfogadásban szürkévé teszik életünket. A gyakorlatok végzése közben átéhetjük, hogyan frissül meg látásunk, hogyan válunk képessé a csodálkozásra és az örömre, hogyan tudunk úgy körülnézni az ismert dolgok és személyek világában, mintha először látnánk őket.

A kreatív írásnak, amely csupán fedőneve a könyv tartalmának, Angliában nagy hagyománya van. Ideje, hogy a magyar pedagógia is befogadja, és ezzel élvezetesebbé tegye a diákok iskolai életét. Paul Metthews ismert angol költő - rábízhatjuk magunkat az emberi kreativitás és saját kreativitásunk fölfedezésének megújító és közösségteremtő útján.

Szerző: Paul Matthews

NYELV MAGYAR
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 266

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés