Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

CHI FUTÁS

Ár:
4.500 Ft
3.825 Ft
Kedvezmény: 675 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 103921
ISBN: 9789639219786
Központ: Utolsó 5 Darab raktáron
Boltok: Utolsó 1 Darab raktáron
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Leírás: „Az évtized legizgalmasabb könyve a futók népes társadalma számára, ami forradalmasíthatja kedvelt testedzési módszerüket.”
- Toby Tanser, a Train Hard, Win Easy (Eddz keményen, nyerj könnyedén) című könyv szerzője

Kövesse azt a több százezer embert, akik immár sérülés vagy fájdalom nélkül, könnyedén futnak a ChiFutás módszerének alkalmazásával. Az átdolgozott új kiadás friss felismerésekkel és innovatív edzési technikákkal bővült. A sportág egyik vezető hangja, Danny Dreyer megtanít, hogyan gyógyítsuk és előzzük meg a sérüléseket, és hogyan fussunk gyorsabban, messzebbre és sokkal-sokkal kisebb erőlködéssel - kortól és képességektől függetlenül.

Ez az alapjaitól kezdve újszerű program biztonságossá és szórakoztatóvá teszi a futást a kezdők és a kikapcsolódási céllal futók számára, míg a versenyzők megtalálhatják benne azt a többletet, ami számos helyezést jelenthet a dobogó irányában.

A ChiFutás a vázizomzatban rejlő jelentős tartalékokat aknázza ki, mint amire például a jóga, a Pilates vagy – mint esetünkben – a Taichi alapul.

- Elfelejtheti a térdproblémákat és izomfájdalmakat
- Átélheti a teli talpon futás természetes hatékonyságát
- Jelentős mértékben csökkentheti a sérülésveszélyt
- Átalakíthatja a futótechnikáját a könyvben található tízlépéses edzéstervvel

A ChiFutás hathatós ismereteket nyújt, és kifejezetten sérülésveszélyes sportból testbarát fitnesz-módszerré alakítja a futást. Csatlakozzon a forradalomhoz!

„A ChiFutás az a megoldás, amit mindannyian keresünk, hogy fenntarthassuk a minőségi teljesítményt, és elkerüljük a sérüléseket.”
- Dr. Mark Cucuzzella, mestertorna-győztes, 2008-as Marine Corps Marathon (2:34)

DANNY DREYER nagyra becsült futó- és távgyaloglóedző, sikeres utlramaraton-futó, aki korcsoportjában 39 ultramaraton versenyen végzett a dobogón. Nemzetközileg elismert előadó, szerepelt a CNN, az NBC News és a Discovery csatornákon, írt róla a Runner’s World és a Running Times. Danny és KATHERINE DREYER írták a ChiGyaloglás – Fitneszgyaloglás az életre szóló egészség és energia érdekében című könyvet, továbbá havi hírlevelet is kiadnak. Katherine több mint huszonöt éves tapasztalatot szerzett az egészség, személyes fejlődés és a fitnesz területén.

BESZÁLLÍTÓ LUNARIMPEX KIADÓ BT.
KIADÓ LUNARIMPEX 46
NYELV MAGYAR
SZERZŐ DANNY DREYER
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 285

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés