Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

AZ UNDERGROUND ERŐEDZÉS ENCIKLOPÉDIÁJA

Ár:
3.990 Ft
3.392 Ft
Kedvezmény: 598 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 144226
ISBN: 9789634750543
Központ: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltok: Utolsó 1 Darab raktáron
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Leírás: "Eleged van belőle, hogy széthajtod magad a kondigépeken, de ha megemelsz egy szekrényt, napokig sajog minden tagod? Strandizmok helyett valódi erőre vágysz? Úgy érzed, megrekedt a sportkarriered? Esetleg edző vagy, aki a tanítványai, netán szülő, aki a gyerekei testi-lelki épségéért aggódik?
Akkor ismerkedj meg Zach Even-Esh-sel, a nemzetközi hírű erő- és erőnléti edzővel, aki gyerekektől olimpikonokig több mint 1000 sportolóból hozta ki a maximumot edzőtermében. Zach ki nem állhatja a mellébeszélést, a gyors változást ígérő csodapraktikákat és méregdrága ketyeréket: a kőkemény alapozásban és a legegyszerűbb módszerekben hisz. Na meg persze abban, hogy edzeni kizárólag teljes szívvel lehet és érdemes.
Lépj ki a komfortzónádból, és nézz szét magad körül! A világ egy hatalmas eszközpark, tele izgalmas formájú és felületű tárgyakkal - mindegyiken kipróbálhatod az erőd. Edzz bármivel, ami a kezed ügyébe kerül: faággal, traktorgumival, hordóval, kővel, kötéllel, paddal, pöröllyel, hogy a való élet kihívásaira is felkészítsd a tested és a szellemed!
Az underground erőedzés enciklopédiája nemcsak a szabálytalan tárgyakkal való munka világába vezet be, de az emelés, a kettlebell, a szabad súlyok, illetve a saját testsúlyos és a robbanékony gyakorlatok híveinek is izgalmas kihívás. A kötet hiánypótló munka, amely jóval többre vállalkozik gyakorlatok és edzéstervek bemutatásánál. Zach küzdelmes pályafutásának története lebilincselő, tanulságos olvasmány edzőknek, sportolóknak és szülőknek, és motivációt adhat mindazoknak, akik úgy érzik, változtatniuk kell, de nem tudják, hogyan.

ZACH EVEN-ESH nemzetközileg elismert erő- és erőnléti edző, az Underground Strength Gym edzőterem alapítója és tulajdonosa. Edzőképzéseire a világ minden tájáról érkeznek résztvevők: erőnléti és főiskolai trénerek, aktív katonák és volt tengerészgyalogosok is.
Zach New Jersey-ben él feleségével és két gyermekével. Szerinte az erő egy élethosszig tanulható és tanulandó képesség. Célja, hogy minél több embert inspiráljon, és segítsen hozzá a valódi erő megszerzéséhez.

Ha létezik kőkemény, szuperhatékony eszköz vagy módszer az erő, a gyorsaság és az izomtömeg maximalizálására, akkor az ebben a könyvben biztosan megtalálható. A kötet már önmagában a saját testsúlyos rész miatt is megéri az árát - calisthenicsrajongóknak pedig kötelező olvasmány. Több tucat szuperhatékony gyakorlatot találsz benne. Semmi kétségem afelől, hogy az elkövetkező évtizedekben ez a könyv lesz az oldschool erősítő edzések bibliája.
Paul ""Coach"" Wade, a Fegyencedzés-könyvek szerzője

Zach Even-Esh könyve sokkal többről szól, mint a súlyok emelése vagy a test kondicionálása. Olyan mű ez, ami edzésre és fejlődésre inspirál, utat mutat a hatékony módszerek használatában. Igazi régi, klasszikus iskola, kemény edzések, intelligens megoldások.
Lakatos Péter
StrongFirst Master oktató, Carlson Gracie Jiu Jitsu - barna öv"

BESZÁLLÍTÓ JAFFA KIADÓ
KIADÓ JAFFA
NYELV MAGYAR
SZERZŐ ZACH EVEN-ESH
KÖTÉSTÍPUS KEMÉNYTÁBLÁS
OLDALSZÁM 378

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés