Menü

AMERIKA ÁLSZENT HÁBORÚI

Ár:
3.990 Ft
3.392 Ft
Kedvezmény: 598 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 149249
ISBN: 9786155647673
Központ: Utolsó 9 Darab raktáron
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 10 000 Ft felett.

Tartalom és részletes adatok

Leírás: "Hogyan használja föl a Pentagon és a CIA a radikális iszlámot, hogy a világ energiaforrásait újra elossza?
Az al-Kaida és az Iszlám Állam igaz története
Miért és hogyan támogatja Washington a muzulmán testvériséget, hogy ellenőrzésük alatt tartsák a világ olajkészleteinek jelentős részét?
A ""Szent Háború"" valódi háttere Kínában és Oroszországban
Miért bukott meg az USA ISIS stratégiája?
Az Európai Unió és a nyugati államok egy hatalmas szociális/demográfiai válsággal szembesültek a XXI. század elején, miután a szíriai válság világméretű problémaként jelentkezett az ideözönlő embertömegek számával és a közel-keleti gazdasági/politikai egyensúly megbomlásának másodlagos hatásaival. Az ISIS - ismertebb nevén az Iszlám Állam, 2014-ben szinte a semmiből tört a világpolitika színpadára, és bejelentette, hogy a célja egy globális muzulmán világ, az Iszlám Kalifátus létrehozása. Az ISIS előretörésével együtt jelentkező háborúk és terror hatalmas menekültügyi válságot teremtett Európában. 2015 őszén a szír kormányerők felkérték Oroszországot, hogy segítsen legyőzni az Iszlám Államot Szíriában. Az orosz katonai akció a globális politika új korszakát jelezte. Már nem Washington uralja a hadszíntereket. A világunk végérvényesen elindult egy új világháború felé, melynek a középpontjában a vallások állnak. Az Iszlám immár háborús fegyverként jelenik meg a hétköznapjainkban - de kinek áll érdekében a XXi. században mindez? Még kevesebben kérdezik meg, hogy ki áll az al-Kaida és a semmiből megjelent Iszlám Állam mögött? A válaszokhoz szükséges egészen az 1950-es évekig visszatekintenünk az új amerikai hírszerző ügynökség megszületéséig, valamint a CIA és a titkos Muszlim Testvériség kapcsolatáig.
A könyv elolvasása után egy olyan hihetetlen kép tárul majd az olvasó elé, amit eddig senki sem tudott volna még csak elképzelni sem!

Szerző: F. William Engdahi"

BESZÁLLÍTÓ MAGYAR MENEDÉK MMK KFT.
KIADÓ MAGYAR MENEDÉK MMK
NYELV MAGYAR
SZERZŐ F. WILLIAM ENGDAHL
KÖTÉSTÍPUS KEMÉNYTÁBLÁS
OLDALSZÁM 331

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés