Menü

ADOBE PHOTOSHOP CS5 TANFOLYAM A KÖNYVBEN

Ár:
3.990 Ft
3.392 Ft
Kedvezmény: 598 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 110504
ISBN: 9789639929173
Központ: Utolsó 1 Darab raktáron
Boltok: Utolsó 1 Darab raktáron
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 10 000 Ft felett.

Tartalom és részletes adatok

Leírás: Tanuljuk meg, hogyan javítsuk digitális fényképeink hibáit és miként tegyük őket tökéletesebbé, miként készítsünk fényképmontázsokat, hogyan alakítsuk át és torzítsuk képeinket, és miként készítsük elő azokat internetes vagy nyomdai felhasználásra. Az új Keverőecset eszközzel és az élethű ecsethegyekkel művészi textúrákat és színeket állíthatunk elő. A Photoshop CS5 Extended verziójában 3D-s képekkel is dolgozhatunk, a Repoussé paranccsal pedig térbelivé alakíthatjuk szövegeinket.

Az Adobe Photoshop CS5 – Tanfolyam a könyvben tizennégy leckéje az Adobe Photoshop elsajátításához szükséges alapokat veszi sorra. Számtalan tippet és módszert kapunk e közben, amelyek segítségével hatékonyabban dolgozhatunk az alkalmazásban. Végigvehetjük a könyvet az első leckétől az utolsóig, de válogathatunk a csak bennünket érdeklő témakörök között is!

A könyv profilja: A könyv segítséget nyújt kezdőknek és haladóknak egyaránt az Adobe Photoshop CS5 használatában.

Célcsoport: informatikusok, grafikai stúdiók, reklámcégek, fotósok, fotóstúdiók, közép- és felsővezetők, illetve mindenki, aki számítógépet használ. Továbbá oktatási intézmények, iskolák.

BESZÁLLÍTÓ PERFACT-PRO KFT.
KIADÓ PERFACT-PRO
NYELV MAGYAR
SZERZŐ NINCS SZERZŐ
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 350

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés