Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A SZÍV KÖZÉPMETSZETE

Ár:
1.590 Ft
1.351 Ft
Kedvezmény: 239 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 149140
ISBN: 9786158050234
Központ: 36 Darab raktáron
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Leírás: "Az ember múlt és jövő határán toporog. Vissza-visszaréved a múltba, aztán megfordul, és fürkészi a jövőt, amiről semmit sem tudhat.
Mimnermos, az ókori görög misztikus filozófus röviden evvel az attribútummal jellemzi ezt a különös creaturát: ""Árnyék álma az ember.""
Naplótöredékem nem klasszikus napló, bár megadok húsz évnyi időt: igazi eszmélésem korát, sokkal hosszabb időt fog át, közel hat évtizedet, az írásom.
A kádári rendszer álságosságát, brutalitását, és hazugságokkal teli hétköznapjait láthatjuk a családom életén keresztül.
Apám 1956 mártírja. 31 évesen halt meg a forradalomban. Anyánk a legnagyobb terhek (megaláztatás, kirekesztés stb.) nyögve nevelt fel két fiút és egy lányt. Mindenzt persze egyikünk sem bírta volna a maga erejéből. Kellett hozzá a Gondviselés, Isten végtelen kegyelme, szeretete: a láthatatlan világ határtalan erőinek segítsége.
Antropológus az egyik szakmám. Mily borzalmas lenne, ha az ember csak 208 csontból állna, inakból, izmokból, s egy önző agyból, mely mindig csak a saját hasznát keresné.

Imádkozzatok és szemlélődjetek!"

BESZÁLLÍTÓ ŐS-KÉP KFT.
KIADÓ ŐS-KÉP 47+
NYELV MAGYAR
SZERZŐ STANCZIK-STARECZ ERVIN
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 255

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés