A KONYHAFŐNÖK VALLOMÁSAI
Cikkszám: | 145604 |
ISBN: | 9786155285622 |
Központ: | Utolsó 1 Darab raktáron |
Boltok: | Előjegyezhető (6-12 munkanap) |
|
Tartalom és részletes adatok
Leírás: Mi zajlik a kulisszák mögött? „Az a fajta könyv, amit az ember egy ültében elolvas, aztán rohan, hogy teljes fejezeteket idézve az ?rületbe kergesse a munkatársait.” USA Today Miért ne együnk halat hétf?n? Mi a baj a hollandi mártással? Mit?l mennek tönkre a m?kedvel? tulajok? Hogyan f?zzünk úgy, mint a nagyok? Mit?l profi egy séf? Anthony Bourdain világszerte bestsellerré vált könyve egyszerre vendéglátó-ipari oknyomozás, önéletrajz, krimi és receptkönyv, amelyben – sok egyéb mellett – a fenti kérdésekre is választ kapunk. Hogy mi is ez a könyv? Háromszázhetven oldalnyi professzionális szakácsm?vészet, káromkodás, tesztoszteron és narkó. Kalandfilm konyháról konyhára. Túlél?kalauz étterembe járóknak. Tisztelgés a vendéglátás zsoldosai elôtt, akiknek mindig csak egy dobása van: a következ?.
BESZÁLLÍTÓ | TERICUM KIADÓ KFT. |
KIADÓ | TERICUM |
NYELV | MAGYAR |
SZERZŐ | ANTHONY BOURDAIN |
KÖTÉSTÍPUS | KEMÉNYTÁBLÁS |
OLDALSZÁM | 363 |