Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A KÁROLYI-KERT NYUSZIJA

Ár:
2.990 Ft
2.542 Ft
Kedvezmény: 448 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 154391
ISBN: 9789634037347
Központ: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Leírás: Hallottatok már Karcsiról, a Károlyi-kert híres nyuszijáról, aki egy szép tavaszi napon jelent meg a Budapest közepén zöldellő parkban? Dzseni és Huba, a két kis osztálytárs gyakran töltötte itt a délutánt, hintáztak, futkároztak és néha belepancsoltak a szökőkútba is, ha Piroska, a park katonás őre éppen nem nézett oda. A sötétszürke nyuszit egy bokorban találták, és nagyon szerették volna megtartani, de egyikük sem vihette haza. Végül épült neki egy kis házikó, köré kerítés, és egy tábla is került rá URAK felirattal. A parkban időző városlakók nagyon megszerették Karcsit, a gyerekek, ha csak tehették, mindig meglátogatták őt játszótérre jövet-menet.
Az Aranyvackor-díjas Turbuly Lilla meséje arról szól, hogyan tudnak egy otthon nélküli nyuszi érdekében összefogni egymással a legkülönfélébb emberek: a mindenre allergiás anyuka, a szabálytisztelő parkőr, a keresztrejtvényfejtő morózus öreg néni és a fedél nélküli ezermester.
A szívhez szóló, kedves humorral megírt történetet a szintén Aranyvackor-díjas Horváth Ildi remek illusztrációi díszítik, melyeken megelevenedik a Károlyi-park varázslatos világa.

Szerző: Turbuly Lilla, Horváth Ildi

BESZÁLLÍTÓ LÍRA KÖNYV ZRT.
KIADÓ MANÓ KÖNYVEK
NYELV MAGYAR
SZERZŐ TURBULY LILLA
KÖTÉSTÍPUS KEMÉNYTÁBLÁS
OLDALSZÁM 48

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés