Menü

A FŐZÉS TUDOMÁNYA

Ár:
6.999 Ft
5.949 Ft
Kedvezmény: 1.050 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 151667
ISBN: 9789634335689
Központ: Utolsó 2 Darab raktáron
Boltok: Utolsó 4 Darab raktáron
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 10 000 Ft felett.

Tartalom és részletes adatok

Leírás: Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról!

Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát?
Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor?
Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket?
Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?

A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk.

- Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre.
- A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése.
- Látványos, informatív illusztrációk.

Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit.

Szerző: Dr. Stuart Farrimond

BESZÁLLÍTÓ LIBRI KÖNYVKIADÓ (NYITOTT KÖNYVMŰHELY)
KIADÓ LIBRI
NYELV MAGYAR
SZERZŐ DR. STUART FARRIMOND
KÖTÉSTÍPUS KEMÉNYTÁBLÁS
OLDALSZÁM 254

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés