Menü

2007 NAGY KREATÍV KÖNYV 12

Ár:
500 Ft
425 Ft
Kedvezmény: 75 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 74930
ISBN: 10000000000133
Központ: Utolsó 3 Darab raktáron
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 10 000 Ft felett.

Tartalom és részletes adatok

Leírás: 2007-ben tizenkettedik alkalommal jelenik meg a Nagy Kreatív Könyv, a magyar reklámszakma előző évi vizuális teljesítményének gyűjtőalbuma. Idén, immáron szokásunkhoz híven, követve a kommunikációs szolgáltatások piacának alakulását, tovább bővítettük a könyv tartalmát.
A már évek óta megszokott kategóriák mellett idén a korábbinál hangsúlyosabban, szolgáltatástípusok alapján kategorizálva jelennek meg a könyvben a nyomdák, továbbá helyett kaptak a BTL-megoldásokat kivitelező cégek, díszlet- és dekorációgyártó stúdiók is.
Abban nem történt semmi változás a korábbi évekhez képest, hogy a Nagy Kreatív Könyvben idén is közreadjuk az összes fontos hazai reklámverseny eredményeit, és beszámolunk azokról a külföldi versenyekről is, amelyeken magyar kreatívok indultak.
A kiadvány az elmúlt évek során olyan referenciaalbummá vált, amely egy teljes év reklámpiaci munkáinak összegyűjtésével és bemutatásával megkerülhetetlen munkaeszközévé vált mindenki számára, aki a kommunikációs iparban dolgozik - akár hirdetői, akár ügynökségi, akár médiatulajdonosi oldalon.

BESZÁLLÍTÓ LÍRA KÖNYV ZRT.
KIADÓ PROFESSIONAL PUBLISHING
NYELV MAGYAR
SZERZŐ FABIAN MÜLLER
KÖTÉSTÍPUS KEMÉNYTÁBLÁS
OLDALSZÁM 272

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés